Μπωλ φαγητού για κουνέλια

μπωλ φαγητού για κουνέλια
 

Το μπωλ είναι ένα από τα πρώτα αντικείμενα που οι περισσότεροι ιδιοκτήτες παίρνουν όταν ετοιμάζουν το κλουβί του νέου τους κουνελιού.

Υπάρχουν πολλά να διαλέξεις, οποιοδήποτε πλαστικό ή κεραμικό μπωλ βαρέως τύπου είναι κατάλληλο και μπορείς να διαλέξεις από ένα ευρύ φάσμα σχεδίων αν θέλεις κάτι εντυπωσιακό ή/και κομψό.

μπωλ φαγητού για κουνέλια

Εαν το κλουβί του κουνελιού σου έχει πάνω από ένα επίπεδο, θα πρότεινα να επιλέξεις πλαστικό ή μια ταίστρα που να συνδέεται με το πλέγμα του κλουβιού καθώς το κεραμικό μπορεί να σπάσει εάν πέσει απο μια ράμπα ή τον όροφο του κλουβιού (τα κουνέλια είναι επιρρεπή στο να κλωτσάνε τα μπωλ και να τα αναποδογυρίζουν).

 

Εαν το κλουβί του κουνελιού σου δεν έχει πολλά επίπεδα τότε προτείνω τα κεραμικά μπωλ, είναι ιδανικά για τα κουνέλια που κλωτσούν τα απορρίμματα τους γύρω τους ή κάνουν την ανάγκη τους μέσα στο μπωλ τους (καθαρίζονται πιο εύκολα τα κεραμικά μπωλ).

Και το Amazon Αγγλίας έχει πολύ μεγάλη ποικιλία από πρακτικά και όμορφα μπωλ για το κουνέλι σου. Μπορείς να παραγγείλεις και να στο στείλουν με το ταχυδρομείο.

Εγώ έχω πάρει 2 μπωλ και βάζω στο ένα τη ξηρά τροφή του και στο άλλο νερό, στα κουνέλια αρέσει να πίνουν νερό από μπωλ και όχι από ποτίστρα!

Το κουνέλι χρειάζεται μόνο μικρές ποσότητες ξηράς τροφής (πελετ) οπότε δε χρειάζεται να πάρεις ένα πολύ μεγάλο μπωλ,τα περισσότερα πιάτα κουνελιών μπορούν να γεμίσουν με αρκετή ποσότητα ξηράς τροφής. Επίσης μπορείς να ταΐσεις φρέσκα λαχανικά σε ένα μπωλ!

Rabbit food bowls & dispensers

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τι πρέπει να ταίσεις το κουνέλι σου, δες στη σελίδα για τη κατάλληλη διατροφή των κουνελιών.

Σε αυτό το άρθρο γράφουμε ποια είναι τα δηλητηριώδη φυτά που καλό είναι να μην έρθει σε επαφή το κουνέλι σου.

error: